Asiakkaita


refemikkonen_maalausTalon ulkomaalaus
Leena Mikkonen, Kuopio

Leena Mikkosen iso maalaistalo kaipasi ulkomaalausta Kuopion Räsälässä, jonne OnniRemontit riensi auttamaan. Vanha maalipinta oli päässyt jo melko huonoon kuntoon. Vierailu Leenan luona johti tilaukseen, jonka sisältöä mietittiin huolella.

– Koko ulkoverhousremonttikin oli mietinnöissä, mutta päädyimme lopulta kunnostamaan vanhan. Maalin väriä ei tarvinnut kyllä miettiä, punainen oli selvä valinta, Leena sanoo.

OnniRemontit vaihtoi lahonneita yksittäisiä lautoja ja suoritti pohjatyöt huolella, jonka jälkeen päästiin itse maalauksen kimppuun. Maalaustyöt onnistuivat hyvin, ja OnniRemontit lunastivat taas lupauksensa ”Teemme onnellisia asiakkaita!”.

– Olen erittäin tyytyväinen maalauksen lopputulokseen. Työn suorittajat olivat ammattilaisia. Ja talon värillä ei ole väliä kunhan se on punainen, Leena nauraa.

Jos remonttiapua tarvitsee, niin suosittelen tyytyväisenä asiakkaana OnniRemonttia myös muille, Leena sanoo.

 


 

Kattoremontti
Suvi Miettinen & Petri Hanttu, Kuopio

RefeKettulanlahtiOnniRemontit suoritti Kuopiossa Suvi Miettisen ja Petri Hantun omakotitalon kattoremontin avaimet käteen periaatteella. Vanha konesaumakatto oli tullut jo tiensä päähän. 

OnniRemontin kattoasiantuntija vieraili sovitusti Suvin ja Petrin kotona Kettulanlahdessa. Vierailun aikana katon kunto kartoitettiin kunnolla sekä keskusteltiin asiakkaan kanssa materiaaleista ja niiden soveltuvuudesta juuri kyseiseen kohteeseen. Perheen katon suunnittelussa otettiin huomioon tarkasti myös turvallisuus (mm. lumiesteet) sillä pihalla temmeltää myös iloisia lapsia.

Aikataulu sovittiin ja sopimuspaperit allekirjoitettiin. OnniRemontille on tärkeää, että asiakas on tietoinen koko ajan missä mennään ja sovituista aikatauluista pidetään kiinni. – OnniRemontit toteutti remonttimme sovitust
i aikataulussa ja asioista tiedotettiin meitä muutenkin hyvin. Pidimme myös siitä, että kohteen edetessä ja valmistumisen jälkeen kattoasiantuntija vieraili työmaalla/luonamme, Petri ja Suvi kertovat.

OnniRemontit toteutti kattoremontin urakkasopimuksella. – Toisen remonttifirman kanssa meillä oli aiemmin erimielisyyksiä laskutuksesta, mutta OnniRemontin kanssa asiat menivät juuri niin kuin olimme sopineet, Suvi mainitsee.

Lopputulokseen asiakaspariskunta on tyytyväinen ja seuraavan vuoden remonteistakin on ollut jo puhetta. – Työnjälki on siistiä ja asentajat olivat ammattilaisia. Ja vieläpä tarkkoja… lupasivat tulla aamuisin 7 aikoihin työmaalle, niin tulivat minuutilleen, liekkö odottaneet aidan takana oikeaa kellon lyömää, Petri naurahtaa.

OnniRemontin kaltaista yritystä on helppo suositella. Peukut ovat täällä pystyssä, mikäli tarvitsette luotettavan remonttifirman apua, Suvi ja Petri huomauttavat.

 referenssikuva1
Kattoremontti
Kaija Suihkonen & Kauko Sutinen, Suonenjoki

OnniRemontit toteutti Suonenjoella Kaija Suihkosen ja Kauko Sutisen piharakennuksen kattoremontin. Vanha huopakatto oli jo parhaat päivänsä nähnyt, ja uudeksi katemateriaaliksi haluttiin huoleton ja pitkäikäinen peltikatto.

Yhteistyö alkoi kartoituskäynnillä, jossa kohteen kunto selvitettiin ja suunniteltiin yhdessä koko remonttikokonaisuus. Urakasta tehtiin kirjallinen sopimus ja sitten vajaan kuukauden päästä alkoi tapahtua.

Rakennuksen kattorakenteita jouduttiin myös korjaamaan/tukemaan. – Kylläpä siinä oikaisua riittää, totesi Kauko kun asentajat oikoivat kattoa. Hyvä siitä tulee ja kesällä vielä maalataan rakennus, Kaija ja Kauko suunnittelivat yhdessä.

Työ valmistui sovitusti aikataulussa ja remontti meni kaikin puolin suunnitelman mukaan. – Enpä olisi uskonut, että tuonkin saa vielä suoraksi. Olemme tyytyväisiä työnjälkeen ja asiat meni muutenkin juuri niin kuin sovittiin, tuumasi Kauko remontista. – Näyttää niin hienolta, että kesä menee ihmetellessä komeaa kattoa, totesi Kaija saapuessaan työpäivän jälkeen valmiin kohteen ääreen.

Suosittelemme OnniRemonttia mielellämme myös muille remontin tarvitsijoille, Kaija ja Kauko vinkkaavat.

 


 

RefeVarkausKattoremontti
Mari ja Petri Pulkkinen, Varkaus

OnniRemontit suoritti kattoremontin Mari ja Petri Pulkkisen taloon Varkaudessa. Vanha varttikate vaihdettiin peltikatteeseen, jossa on pitkät takuuajat.

OnniRemontit sopivat kattourakasta pariskunnan kohteeseen, joka oli jo muuten remontoitu kauttaaltaan. – Tuo katto se vielä pitäisi laittaa, tuumasi Petri ensitapaamisella.

Noin kuukauden kuluttua ensitapaamisesta työmiehet purkivat vanhaa heikkokuntoista varttikatetta pois. Usein kattoremontin yhteydessä lisätään villaa yläpohjaan tai tarkistetaan eristeiden kunto, niin tehtiin myös tässä kohteessa. Marin ja Petrin kohde ei vaatinut lisää villaa ja nykyiset eristeet todettiin hyväkuntoiseksi. – Pidin siitä, että sovitut asiat tehtiin kunnolla, kuten tämä eristeiden tarkastus, Petri huomauttaa.

Lopputulokseen asiakas on tyytyväinen. – Asiakaspalvelusta haluan antaa erityismaininnan, se meni hienosti. Siisti työnjälki sekä joustavuus ovat asioita, joista olen myös erityisen tyytyväinen. Asentajista huomasi, että ovat tehneet työtä pitkään ja räväköitä tekijöitä olivat, Petri kertoo.

Olen tyytyväisenä asiakkaana ehtinyt suosittelemaan OnniRemonttia jo ystävilleni ja työkavereilleni, Petri mainitsee.