Ikkuna- ja oviremontit omakotitaloihin ammattitaidolla Savo-Karjalan alueella

Huolettomia ikkuna- ja oviremontteja ympäri vuoden

Ikkuna- ja oviremontti on melko suuri investointi, joten jo remontin suunnittelussa ammattilaisen apu on suureksi hyödyksi. Tuotteiden toimivuuden ja kestävyyden kannalta on olennaista, että ne valmistetaan parhaista materiaaleista ja niissä hyödynnetään toimivimpia teknisiä ratkaisuja. Ikkuna- ja ovimalleja sekä niiden lisävarusteita on tarjolla niin hurja määrä, joista ammattilaisen kanssa löydetään juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivat mallit ja varusteet. Ikkunat ja ovet valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun kohteeseen.

Ammattilaisen asentama

Jotta ikkunat ja ovet toimivat oikein, tulee ne myös asentaa oikein. Meidän tarjoama ammattilaisen asennus takaa sen, että tuotteet ovat varmasti asennettu oikein, ne ovat tiiviitä sekä säilyttävät oikean toimivuutensa.

Onnistuneen ikkuna- ja oviremontin kolme avainta ovat siis:

Ikkunoiden ja ovien uudistuksella saadaan mm.

Ikkunat ja ovet kaikenlaisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin

Ikkuna- ja oviremontti tekee kodista viihtyisän ja huolettoman asua. Meiltä löytyy ikkunat ja ovet niin moderniin uuteen kivitaloon kuin 100 vuotta vanhaan hirsitaloonkin. Kesämökkeihin ja vapaa-ajan asuntoihin on tarjolla myös räätälöityjä malleja.

Pihla Ikkunat ja ovet logo
Karelia ikkunat logo

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kaikista OnniRemontin palveluista.