Onko ulkoverhous uusimisen tarpeessa?

Julkisivun uudistamisella talosi näyttää hienolta ja sen arvo nousee. Mahdolliset vauriot korjataan sekä tarvittaessa asennetaan lisälämpöeristeet. Energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä ja asumisviihtyvyys nousee.

Ulkoverhousremontteja ympäri vuoden

Suosimme kohteissamme valmiiksi käsiteltyjä ulkoverhoustuotteita. Näillä tuotteilla ulkoverhous on vaivatonta uusia minä vuodenaikana tahansa. Toki remontti voidaan toteuttaa muillakin materiaaleilla, mutta teollisesti käsitellyn puupaneelin hyödyt ovat merkittäviä.

Teollisesti käsitellyn puupaneelin hyötyjä:

Paneelit maalataan heti höyläämisen jälkeen. Puun pintasolukko on tällöin avoin ja näin suoja-aineet imeytyvät puuhun kunnolla.
– Puutavara ei ole alttiina ulkoisille vaikutteille.
– Pintakäsittely tehdään tasalaatuisessa, kuivassa, lämpimässä ja kontrolloidussa ympäristössä.
– Maalipinta pysyy ehjänä paneelin kuivuessa.
– Päätypontattu ja piilonaulattava paneeli jättää maalipinnan ehjäksi myös asennuksen jälkeen. Naulankannat jäävät piiloon seuraavan paneelin alle, joten ne eivät riko näkyviin jäävää ehjää puu- ja maalipintaa.
– Valmiiksi käsitellyillä paneeleilla urakka on nopeammin valmis, koska maalaustyöt on jo tehty.

Toimimme yhteistyössä vain tarkoin valikoitujen tavarantoimittajien kanssa, mikä takaa asiakkaillemme parhaat materiaalit remontin suorittamiseen.

 Parhaat materiaalit ja ammattitaitoinen asennus takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan!

Laaja valikoima värejä ja paneeleita

Paneelimalleja on useita erilaisia ja värin saa valita värikartasta, joten kaikille löytyy varmasti mieleinen tuote omaan julkisivuun. Vaikka asennusvalmiit maalatut paneelit ovat metrihinnaltaan kalliimpia kuin esimerkiksi pohjamaalattu paneeli, niin silti se on kokonaisedullisin ratkaisu asiakkaalle remonttiurakassa. Maaleja eikä maalaustyötä tarvitse enää miettiä, joten niistä kertyneet säästöt ovat merkittäviä. Lisäksi päätyponttaus vähentää materiaalimenekkiä jopa 10%.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kaikista OnniRemontin palveluista.

Työmies viimeistelee punaisen talon ulkoverhoilua.

Lisälämpöeristys ulkoverhouksen uusimisen yhteydessä

Lisälämpöeristämisessä tulee olla tarkkana, jotta käytettävät materiaalit soveltuvat juuri kyseiseen kohteeseen sekä rakenteen tuuletus toimii. Lisälämmöneristeenä käytämme yleensä puukuitulevyä, tai muita kohteeseen sopivia eristeitä. Oikein suunniteltu rakenne pitää sisäilman raikkaana sekä rakenteet terveinä. Lisälämmöneristys tehdään lähes poikkeuksetta ainakin rintamamiestalon ulkoverhousremontissa, näin saadaan lisättyä asumismukavuutta ja pienennettyä lämmityskuluja.