Kattoremontit ammatti­taidolla Savo-Karjalan alueella

Mitä katolle ja yläpohjaan kuuluu?

OnniRemontit Oy suorittaa pelti- ja huopakattoremontit asiakkaalle huolettomasti avaimet käteen -periaatteella ympäri vuoden. Toteutamme myös aidot konesaumakatot.

Kattoremontti lähtee liikkeelle kattoasiantuntijan kartoituksesta. Maksuttomalla kartoituskäynnillä selviää kattosi nykykunto sekä mahdollinen kattoremontin tarve. Katto on tärkeää tarkastaa myös yläpohjasta, jotta nähdään katon todellinen kunto. Mikäli katto ei vaadi täydellistä kattoremonttia, niin voimme auttaa sinua myös kattohuollossa tai katonkorjauksessa.

Meidän tekemä kattoremontti on suunniteltu juuri sinun kohteeseesi, jotta lopputulos on varmasti turvallinen, kestävä, tuulettuva sekä pitkäikäinen. Onhan se uusi katto toki myös hyvännäköinen!

Vilkaise myös oppaamme: Kattoremontti: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Katon on oltava aina hyvässä kunnossa, sillä se suojaa usein arvokkainta omaisuuttasi. 

Uusithan kattosi ajoissa, näin säästyt muilta lisävaurioilta!

Laadukkaat materiaalit

Toimimme yhteistyössä vain tarkoin valikoitujen tavarantoimittajien kanssa, mikä takaa asiakkaillemme parhaat materiaalit ja pitkät takuuajat. Peltikatolle saat esimerkiksi jopa 50 vuoden materiaalitakuun!

Korjaukset ja huolto osana palvelu­kokonaisuutta

Kattoa on tärkeää huoltaa säännöllisesti ja korjata heti havaitut ongelmat. Näin toimien katto on pitkäikäinen, turvallinen ja kunnossa suojaamaan usein tärkeintä omaisuuttasi.


Tarjoamme mm. seuraavia katonkorjaus- ja huoltopalveluita:
– vuotopäivystys ja -korjaukset
– vakuutusyhtiöiden korjaukset
– myrsky- ja tuulivaurioiden korjaukset
– vuosihuollot ja kuntotarkastukset
– läpivientien korjaukset
– kattoturvatuotteiden korjaukset ja uusimiset
– sadevesijärjestelmien korjaukset ja uusimiset
– sadevesikourujen puhdistukset
– kattopesut
– lumenpudotukset

Kattoremontti meni juuri niin kuin se Tuomaksen kanssa paperille suunniteltiin. Peltiä ja ruuveja saa varmasti kaikilta, mutta sitä tunnetta, että sinä olet tärkeä ei saa. Siksi uskallan täysin varauksetta suositella OnniRemontit Oy:n töihin muidenkin katoille
Kyösti Iivonen

Valtaosa lämpövuodosta syntyy katon kautta

Lisälämpö­eristys kustannusehokkaasti kattoremontin yhteydessä

Kattoremontin yhteydessä on järkevää ja kustannustehokasta tehdä lisälämpöeristys, mikäli se on tarpeellista. Kattourakan yhteydessä tehty lisälämmöneristys ei vie huonetilaa sisäpuolelta. Rintamamiestalon kattoremontti sisältää melko usein myös lisäeristystarpeen, toki se on myös myöhemmin rakennettuihin taloihin usein paikallaan. Valtaosa lämpövuodosta nimittäin syntyy katon kautta. Tyypillisiä toimenpiteitä kattoremontin yhteydessä ovat lisätä yläpohjaan puhallusvillaa tai rintamamiestalon viisto-osien lisälämpöeristäminen.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kaikista OnniRemontin palveluista.

Muutostyöt huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa

Teemme tarvittaessa kattoremontin yhteydessä myös muita muutostöitä, jotka otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Katon korottaminen, tuuletuksen parantaminen, räystäiden jatkaminen ja uusien läpivientien tekeminen ovat yleisimpiä muutostöitä kattoremontin yhteydessä.

Joustavasti maksuaikaa rahoituksella!