Näillä vinkeillä vertaat kattoremontti tarjouksia oikein

Saitko tarjouksen kattoremontista? Näillä vinkeillä vertaat tarjouksia oikein

Remonttialalla tarjoukset voivat olla hyvin vapaamuotoisia. Tässä vinkit, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota:

  1. Kiinnitä huomiota ulkoasuun. Hyvä remonttitarjous on selkeä (malli alapuolella). Pystyt näkemään siitä nopeasti, mitä sopimukseen kuuluu ja myös sen, mitä siihen ei kuulu.
  1. Katso, mitä kaikkea vaihdetaan uuteen ja mitä puretaan. Kiinnitä huomiota myös siihen, mitä puretulle materiaalille tehdään. Viedäänkö se pois ja kuuluuko purkujätteen poiskuljetus urakkaan. Myös rahdin osuus on hyvä tarkistaa. Näin vältyt yllätyksiltä urakan edetessä. 
  1. Tarkista, mitä mainitaan lisätöistä. Miten lisätyöt ilmoitetaan tarjouksessa? Lisätöitä pitäisi syntyä erittäin harvoin, mikäli katto on päästy tarkastamaan huolella myös yläpohjasta ennen kaupantekoa. Tyypillisin lisätyö on piiloon jäävä rakenne, johon on syntynyt vuotovaurio. Näissä tapauksissa kerromme sinulle mikä on vaurio, mikä on kustannusarvio ja pyydämme aina suostumuksesi töiden jatkamiselle. 
  1. Tarkista maksuehto. Maksuehto sovitaan yhdessä. Meillä maksat työn vasta 14vrk päästä hyväksytyn urakan suorittamisesta. Remontti on mahdollista maksaa myös joko kokonaan tai osittain remonttirahoituksellamme (linkki remonttirahoitukseen)
  1. Materiaalit ja takuuasiat. Materiaaleissa ja niiden takuissa on huomattavia eroja. Näihin on syytä perehtyä huolella, kun vertaat tarjouksia. Tiilikatot ja huopakatot vaativat enemmän ja useammin huoltamista. Peltikatto on huolettomin. OnniRemontit Oy:n käyttämässä peltimateriaalissa takuu on jopa 50v. 
  1. Vertaile lopuksi luotettavuutta, jotta voit valita toteuttajaksi varmasti luotettavan yrityksen. Voit katsoa täältä, mistä tunnistat luotettavan yrityksen. (linkki)

Työn takuuseen noudatamme rakennusalan yleisiä takuuehtoja ja saat meiltä apua tietysti myös materiaalien takuuasioissa. 

Käymme tarjouksen kanssasi läpi kohta kohdalta ja vastaamme kaikkiin mielessäsi oleviin kysymyksiin ennen sopimuksen tekemistä ja myös sen jälkeen. Soita tai täytä yhteydenottolomake täällä (linkki yhteydenottosivulle), niin otamme sinuun yhteyttä. 

Ollaan yhteyksissä!