Miksi valita ammattilainen remonttikumppaniksi?

Moni tänä päivänä miettii tekisikö remontin itse vai käyttäisikö ammattilaista. 

Kun tilaat työn ammattilaiselta, varmistat, että saat kattoosi sopiville materiaaleille varmasti pitkät takuut. Lisäksi vastuukysymyksiä ajatellen saat reilusti huolettomia yöunia, koska tehdylle työlle annetaan takuu. 

Katon uudistaminen, korjaaminen tai huoltaminen on talon tärkeimpiä remontteja. Ammattilaiset tietävät, mitä katolle pitäisi tehdä ja miten katto esimerkiksi suojataan oikein remontin ajaksi. Katolla liikkuminen vaatii myös turvallisuudesta hyvää huolehtimista, sillä katolta putoaminen voi olla kohtalokasta. Ammattilaiset työskentelevät aina turvallisuusmääräyksiä noudattaen ja oikeita varusteita käyttäen. Sinun ei siis tarvitse ottaa riskiä ja kiipeillä. 

Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse varata puolta kesälomastasi talkoisiin, vaan remontin kesto lyhenee. Näin pystyt remontin aikana tekemään itse jotain mukavampaa. 

Mistä tiedän, että OnniRemontit on luotettava kumppani?

Luotettavan yrityksen tunnistat siitä, että toiminta on jatkunut jo jonkin aikaa, se kuuluu tilaajavastuun piiriin ja luotettava kumppani-palveluun. Velvoitteensa hoitavan yrityksen töistä voit saada myös kotitalousvähennyksen. Korkea luottoluokitus takaa vakavaraisuuden, jolloin voit varmistua siitä, että sovitut työt tulevat varmasti hoidettua. 

Luotettavalla yrityksellä on myös uskottavat suosittelijat. (tähän linkki referenssit sivulle) Luotettava yritys tekee sinulle myös kirjallisen tarjouksen, joka on ymmärrettävä ja selkeä (katso tästä malli, tähän PDF kuva tarjouksesta). Löydät kätevän muistilistan, mihin tarjouksessa kannattaa kiinnittää huomiota täältä.

OnniRemontit Oy täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit. Sadat tyytyväiset asiakkaat suosittelevat työtämme viikoittain. Se, että pystymme tekemään sinut onnelliseksi hyvällä päätöksellä ja työllämme, on yrityksemme ykkösasia. 

Kerro meille lisää remonttitarpeestasi. Yhteystietomme löydät täältä.