Osallistu OnniRemontit Oy:n arvontaan ja voita palju!

Osallistu arvontaan vastaamalla muutamaan remonttiaiheiseen kysymykseen. Vastaa viimeistään 15.6.2022 niin olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan tämän jälkeen viikon sisällä. Voit lukea arvonnan säännöt täältä. Lue lisää palkinnosta alta tai painamalla tästä

Palkinto

Arvonnan palkinto on Create Home kylpytynnyri.

Tynnyri on valmistettu polyeteenimuovista ja on täysin saumaton, erittäin helposti puhtaana pidettävä ja helppokäyttöinen. Täydelliseen toimitussisältöön kuuluu tyylikäs ja lumikuorman kestävä muovikansi nostokahvalla, suuri n. 35 kW, merialumiininen kamina, tyhjennyshana sekä poistoputki. Tynnyri on lämpöeristetty EPS-eristeellä, joten tässä altaassa ei tule routa kylpijän harmiksi. Ulkovuori on kotimaista lämpökäsiteltyä mäntyä (Lunawood). Allaspaketti on 100 % suomalaista laatutyötä. Takuu 1 vuosi (muoviosat 5 vuotta)

Lisää tietoja:

 • Materiaali : Sisäpuoli hygieenistä muovia, ulkopuoli lämpökäsiteltyä puuta
 • 6–8 henkilölle
 • EPS-eristys
 • 2 kpl teräsvanteet ympäri tynnyrin
 • Lämmitin: iso ulkopuolinen n. 35 kW
  2 m savupiippu sadehatulla
 • Letkut lämmittimelle + letkukiristimet
 • Vedenpoistoputki ja -hana letkuliittimellä
 • Tyylikäs ja kestävä muovikansi nostokahvalla
 • Vedenpoistoputki ja -hana letkuliittimellä
 • Koko : Ulkohalkaisija 180 cm
 • Mitat : Korkeus 113 cm, Syvyys 98 cm
 • Nousujakkara kuuluu pakettiin
Create Home kylpytynnyri rantamaisemassa

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjä

OnniRemontit Oy
Y-tunnus 2683311-5
www.onniremontit.fi
Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

 1. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt.
Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole OnniRemontit Oy:n henkilökunnalla ja heidän perheenjäsenillään.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

 1. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kyselyyn arvonnan järjestäjän verkkosivuilla. 

Osallistumalla arvontaan, annat arvonnan järjestäjälle vapaat oikeudet käyttää vastauksia hyödyksi OnniRemontit Oy:n toiminnassa ja sen markkinoinnissa.

 1. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien arvonnan ehdot täyttäneiden ja arvontaan osallistuneiden osallistujien kesken. Arvontaan osallistuminen päättyy 15.6.2022. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen viikon sisällä.

Arvonnan päätyttyä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan järjestäjän toimesta. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan sivustoilla, tileillä tai printtimedioissa. Jos voittajaa ei saada kiinni kohtuullisen ajan kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

Arvonnan järjestäjä sopii palkinnon noudosta Kuopiosta tai sen toimittamisesta yhdessä arvonnan voittajan kanssa. Palkinto voidaan toimittaa ainoastaan Manner-Suomeen, jonne on hyvä tieyhteys.

 1. Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 1619 euron arvoisen paljun. Voittoja on yhteensä yksi kappale. Yhden palkinnon arvo on 1619 euroa.

 1. Palkintoon liittyvät ehdot

Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajan tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

 1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 1. Arpajaisvero

Palkinnon tarjoaa OnniRemontit Oy, joka vastaa tästä palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

 1. Muut ehdot

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.